Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette februari 2012

Wat is al voorbij?

Op vrijdagavond 6 januari kon iedereen die het wilde, klinken op het nieuwe jaar tijdens onze traditionele kerstboomverzameling. De sfeer zat er goed in en de ene ging al helderder naar huis dan de andere. De laatsten vertrokken rond 3u30 huiswaarts.

Op vrijdagavond 13 januari ging onze eerste avond over klassieke muziek door. Ondanks wat technische haperingen kunnen we spreken van een heel geslaagde activiteit. Deze niet zo voor de hand liggende avond kon een twintigtal geïnteresseerden op de been brengen en de vraag naar een vervolg was er onmiddellijk op het einde van de uiteenzetting.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Op zaterdag 11 februari krijgen we opnieuw een Celtic Night voorgeschoteld. Stew, Guiness, live-muziek zorgen voor een schitterende avond. Inschrijven kon met de folder in de vorige Raak of kan je nog vinden op onze website.(klik hier)

Het hoogtepunt van de maand februari wordt uiteraard het kamp van donderdag 23 t.e.m. zondag 26 februari.Deze keer wordt uitgeweken naar Nederland. De organisatoren hebben weerom hun beste beentje voorgezet om voor iedereen allerlei leuke activiteiten uit te werken.

 

In de maand maart hebben we op zaterdag 10 maart, hap en tap, het culinaire hoogtepunt voor de leden van de kookclub. Inschrijven kan met de folder uit Raak of klik hier. Voor de prijs van 25 euro krijg je een exquis walking dinner voorgeschoteld,waar menigen niet kunnen aan tikken.

Een weekje later, op zaterdag 17 maart zijn er twee activiteiten. In de namiddag is er een snoeidemonstratie van appel- en perenbomen. Zie ook de folder in de Raak of op de site. ’s Avonds is het opnieuw shaken geblazen voor de kwb-jongerenfuif. Wie er al eens bij was, weet dat er ambiance is tot in de vroege uurtjes.

 

In de raak zit ook een inschrijvingsfolder voor de hobbytentoonstelling van 28 en 29 april. Kom eens naar buiten met je favoriete hobby,verzameling,creatief werk, enz.. en verras de bezoekers ermee of laat bij hen ook de vonk overspringen.Download de folder hier.

Varia.
Op 10 januari werd bestuurslid Eric Vanhoutte voor de zesde keer grootvader. Dit keer van Wolf , zoon van Bert en Karijn. Proficiat aan de trotse opa en oma en de gelukkige ouders.