Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette maart 2012


Wat is al voorbij?

Op zaterdag 11 februari ging de tweede Celtic Night door. Een lekker aperitiefje,een leuke quiz, Irish Stew, een live-optreden en de onvolprezen lokale dansgroep zorgden voor ambiance tot in de kleine uurtjes. Een activiteit zeker voor herhaling vatbaar.

Het hoogtepunt van de maand februari was uiteraard het kamp van donderdag 23t.e.m. zondag 26 februari. Bij het ter perse gaan van de gazette waren nog geen gegevens bekend, meer erover in volgende editie.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

 

In de maand maart hebben we op zaterdag 10 maart, hap en tap, het culinaire hoogtepunt voor de leden van de kookclub. Een walking dinner vertrekkende van aperitief met hapjes over culinaire gerechtjes en eindigend met een dessertbuffet. Inschrijven kan nog tot maandag 5 maart met de folder uit de vorige Raak of vanop de website (klik hier). Voor de prijs van 25 euro moet je het alleszins niet laten.

Een weekje later, op zaterdag 17 maart zijn er twee activiteiten. In de namiddag is er een snoeidemonstratie van appel- en perenbomen. Een expert brengt ons op zijn eigen manier de kneepjes van het betere snoeiwerk bij. Zie ook de folder in de vorige Raak of op de site (klik hier).

’s Avonds is het opnieuw shaken geblazen op de kwb-jongerenfuif. Wie er al eens bij was, weet dat er ambiance is tot in de vroege uurtjes.

In de raak zit ook een folder van KWB-Mariakerke over een uiteenzetting over de relatie tussen voeding en kanker. Spreekbeurt die gegeven wordt door Dr. Ir. Eric de Maerteleire op woensdag 21 maart in de zaal Ter Duinen.

 

Voor de maand april staan volgende activiteiten gepland: op 1 april  (let op de datum is gewijzigd!) is er de gezinsdag, een gemeenschappelijke activiteit met jong-kav.

Op zondag 22 april is het vroeg opstaan voor de jaarlijkse natuurtocht.

En de maand sluit af met de hobbytentoonstelling op zaterdag 28 en zondag 29 april.


Varia.


Op 17 februari werd Briek geboren, zoon van Steven Synaeve en Hannelore Denys. Proficiat aan de ouders en de grootouders.

De wandeltocht voor gevorderden wordt verplaatst naar zondag 3 juni ipv 10 juni.