Winkelwagentje

Aanmelden

kwb gazette januari 2012

 

Voor het nieuwe jaar wensen we jullie

tijd om van de kleine dingen te genieten

rust om stil te staan bij mooie momenten

sterkte om tegenslagen te overwinnen

vriendschap om het hart te verwarmen

humor om wat somber is te kleuren

een glimlach om elke dag mee te beginnen.

Met deze mooie woorden wensen we het nieuwe jaar in te gaan.

Ondanks de feestvreugde van de voorbije dagen, de warmte van het samenzijn met familie en vrienden en het genieten van spijs en drank past het om stil te staan bij het dramatisch overlijden van Siebe Bocquez. We staan sprakeloos bij zoveel verdriet, onmachtig om te kunnen troosten. We wensen hen heel veel sterkte bij deze tegenslag.

Het is bijna ondraaglijk

wanneer zoveel verwachting

zo plotseling omslaat

in zoveel verdriet.

 

 

Wat is al voorbij?

Zaterdag 2 december maakte de groep van het kookatelier een ware feestmaaltijd klaar. Insiders beweren dat het “dik in orde” was.

Op zaterdag 10 december werden de kerstboompjes geplaatst. Verschillende teams plaatsten vakkundig de boompjes en de nieuwe ledlampjes bij meer dan 100 gezinnen! Het resultaat mag er zijn. Er zijn nog zoveel gevels waar een kerstboompje kan geplaatst worden. Voor volgend jaar op naar de 120 exemplaren?

Bij de kaarters waren Elie Van Dycke en Denise Coene aan de winnende hand. Voor de huidige stand klik je hier.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Op vrijdag 6 januari houden we het nieuwjaarstreffen bij uitstek: de kerstboomverzameling. Nadat een hele bende in de loop van de dag,de kerstboompjes is komen ophalen, is het ’s avonds tijd voor glühwein,jenever,warme chocomelk,hete soep,wulloks, … en meer van dat lekkers. Het ogenblik om iedereen het allerbeste voor 2012 te wensen. Zie de folder in Raak.(klik hier)

Een weekje later op vrijdag 13 januari verzamelen de liefhebbers voor een avondje klassieke muziek. Gedurende een tweetal uur krijg je een overzicht van 2 grote periodes uit de muziekgeschiedenis, uiteraard gestoffeerd met bekende en minder bekende melodieën. Inschrijven kan nog tot 7 januari. De folder zat bij de vorige Raak of kan je downloaden op de website(klik hier). Voor de prijs moet je het alleszins niet laten. (2 euro voor leden,3 voor niet leden).

In de maand februari is er op zaterdag 11 de tweede celtic night. Heerlijke stew om van te smullen, guiness voor de liefhebbers en live keltische muziek. De folder zat ook bij de vorige raak of vind je op website (klik hier).

Het hoogtepunt wordt natuurlijk het kamp van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari.

 

Varia.

Extra activiteit! Indien er voldoende belangstelling is plannen we eind februari begin maart een snoeidemonstratie van fruitbomen (laag- en halfstam). Wie interesse heeft stuurt een mailtje naar volgend adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gooit onderstaand ingevuld formuliertje binnen in de Zandvoordedorpsstraat 35.               


       

 

Naam:…………………………………………………………………………………………………………………………….

is geïnteresseerd in een snoeidemonstratie van fruitbomen.