Winkelwagentje

Aanmelden

 

Wat is al voorbij?

Op 17 september vertrokken14 motorliefhebbers voor een prachtige rit naar Zeeland. De voorspelde regen bleef uit. Met dank aan Frank voor het uitstippelen en organiseren van deze prachtige rit.

Het kleiduifschieten ging door een tekort aan belangstelling niet door.
Ondertussen hebben de kaarters hun eerste troeven op tafel gelegd. Achtentwintig enthousiaste spelers vonden de weg naar de parochiezaal en Conrad Demeulenaere is de eerste winnaar bij de heren en Marina Breemersch bij de dames. Raadpleeg de site voor de stand.
De startavond van zaterdag 24 september kon rekenen op een ruime belangstelling. De kaas- en vleesschotels waren uitstekend, de nieuwe bestuursploeg werd met algemene instemming verkozen en de sfeer tijdens het één tegen allen spel zat er goed in. Een heel geslaagde avond.

Voor wie het nog niet weet hier de samenstelling: voorzitter Joeri Ameloot, ondervoorzitters Jan Warrot en Noël Vanpachtenbeke, secretaris Bart Vandenabeele, penningmeester Daniël Vandenberghe en proost E.H. Ryckebusch.

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Ter gelegenheid van het kermisweekend wordt het mossels smullen op zaterdag 8 oktober. Vlug inschrijven nu, want we verwachten veel volk. Mocht je het inschrijvingsformulier niet meer vinden dan kan je het nog altijd van de website  downloaden.

Op 14 en 15 oktober spelen de 3 OBV’s hun laatste voorstellingen. Voor wie er (nog eens) bij wil zijn, genummerde kaarten zijn te verkrijgen bij fietsenhandel Wim.

Op vrijdagavond 21 oktober is het opnieuw verzamelen geblazen voor de kaartvrienden.

Op vrijdag 4 november start voor de tiende keer het kookatelier. Schrijf je in via de folder in Raak of van op de website (download hier de folder).

In een notendop de andere activiteiten van de erop volgende maand: vrijdagavond 18 november kaartavond, vrijdag 25 november whiskyproefavond en de wielerzesdaagse van Gent.

Familieberichten.

We vernamen het overlijden van Martha Sanders , een trouw lid van het kaartteam,die plotseling van ons heen ging. We bieden de familie onze deelneming aan.

Proficiat aan Geert en Wendy Braet met de gezinsuitbreiding. Zhen kwam op 18 augustus als broertje van Fries het gezin vervoegen.

Varia.

Felicitaties voor Tim Sibiet,zoon van Jan en Els, die op het wereldkampioenschap skeeleren in het Zuid-Koreaanse Yeosueen bronzen medaille wist te veroveren.

 

Weetjes en andere info mag je doorsturen naar volgende e-mail-adres:
                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..