Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette november 2011.

 

Wat is al voorbij?

Voor de volledigheid geven we de samenstelling van het kwb-bestuur: Joeri Ameloot is voorzitter, Noël Vanpachtenbeke en Jan Warrot de ondervoorzitters, Bart Vandenabeele is secretaris en Daniël Vandenberghe de penningsmeester.

 

Het mosselfestijn van 8 oktober was een enorm succes. Niet minder dan 232 personen schoven aan. In totaal 265 kg mosselen, 8 kg vol au vent en 50 kg frieten werden opgepeuzeld. Vlamingen zijn Bourgondiërs nietwaar?

 

Een tweede hoogtepunt van de voorbije maand was het gesmaakte optreden van de 3 OBV’s op 14 en 15 oktober. Als eindpunt van 10 jaar optreden kon dit tellen. Proficiat aan iedereen, en hierbij bedoelen we niet alleen de 3 spelers, voor deze puike prestatie

 

Bij de kaarters ging Roger Derycker deze maand met de bloemen lopen. De kampioen van vorig jaar bevestigt. Voor de tussenstand klik je hier.

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Op vrijdag 4 november start voor de tiende keer het kookatelier. Schrijf je in via de folder in de vorige Raak of van op de website. Klik hier.

Op 18 november verzamelen de kaartvrienden opnieuw.

De kaarten voor de wielerzesdaagse van vrijdag 25 november zijn de deur uit. De sportliefhebbers maken zich op voor een avond wielrennen op topniveau.

Voor de whiskyproefavond van dezelfde avond kan je inschrijven met de folder uit Raak of die je kan downloaden van de website (klik hier). Geniet ervan met mate(n).

 

Volgende maand worden de kerstboompjes geplaatst. Meer info daarover in de bijgevoegde folder uit Raak. Ook op de site vind je de folder terug.

 

Varia.

Ondertussen zijn Bart,Eddy en Filip druk bezig met het klaarstomen van het programma voor het kamp. Het inschrijvingsformulier vind je hier.Veel lekt er niet uit, maar het belooft (zoals altijd) om leuk te worden, met voor elk wat wils.

 

Weetjes en andere info mag je doorsturen naar volgende e-mail-adres:
                         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..