Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette september 2011
Met het binnenvallen in je brievenbus van de kleurrijke kalender weet elk lid dat het nieuwe werkjaar voor de deur staat. Het mag gezegd dat de kalender er opnieuw goed uitziet: een handige wegwijzer door de vele activiteiten, gestoffeerd met leuke en mooie foto’s. Proficiat aan de makers ervan.

Het programmaboekje is ondertussen ook bij alle inwoners van Zandvoorde gearriveerd . Hopelijk vindt iedereen er iets naar zijn gading en kunnen we nog mensen overtuigen om lid te worden van onze vereniging.

Wat is al voorbij?
Tijdens de vakantie ging onze enige activiteit door, nl. op 15 augustus de eenentwintigste autozegening.

Wat staat deze en komende maand op het programma?
De kaarters starten op vrijdag 16 september, en de volleyballers blijven, zoals altijd, heel het jaar aan de slag telkens op woensdagavond.
Op zaterdag 17 september is een mototocht gepland naar Zeeland.

De dag erna, op zondag 18 september kan je je reactiesnelheid testen bij het kleiduifschieten. LET OP: de datum van deze activiteit is gewijzigd t.o.v. de datum in het programmaboekje.

Op zaterdag 24 september is er de startavond van het nieuwe werkjaar. Met veel enthousiasme staat een lichtjes vernieuwd bestuur klaar voor een boeiend werkjaar. Op gepaste wijze en met een hapje en een drankje en … ,starten we alles op.

Na het succes van vorig jaar is er ter gelegenheid van het kermisweekend op zaterdag 8 oktober het derde mosselfestijn.

Op vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober spelen de 3 OBV’s theater terminus ,hun laatste voorstellingen. Na jarenlang menig parochiaal centrum en andere locaties aan het gieren en brullen gebracht te hebben , bereiken ze in Zandvoorde hun laatste halte.

Tenslotte start op vrijdag 4 november het tiende kookatelier.

Inschrijven voor al deze activiteiten kan met de folder(s) in de Raak of via de formulieren die je kan downloaden van de website.

Familieberichten

Henri de Jong (chef Henri) is opa geworden van Ward, zoon van Bas Samyn en Ellen de Jong. Proficiat!


Varia.

Op 28 en 29 april 2012 organiseren we opnieuw een hobbytentoonstelling. Ken je iemand met een boeiende hobby, spreek die persoon aan, probeer hem warm te maken om mee te doen of geef een seintje aan iemand van het bestuur.

Het kwb-bestuur staat altijd open voor suggesties voor nieuwe activiteiten. Kunnen ze dit werkjaar niet gerealiseerd worden dan misschien volgend jaar. Als je een voorstel hebt neem gerust contact op met iemand van het bestuur.

Wie interessante weetjes over kwb-leden heeft, zoals daar zijn huwelijk,pensioen,kinderen,wereldrecords, … mag ze altijd doorsturen naar volgende e-mail-adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Andere leuke info mag natuurlijk ook.