Winkelwagentje

Aanmelden

                        kwb gazette maart 2022

 

Jaargang 12 – nummer 4

Met de lente in het vooruitzicht en vooral een versoepeling van de corona-maatregels die nakend is, krijgt de kwb naar een nieuw elan.

Na lange tijd kwam op maandag 7 februari het bestuur nog eens samen. Hierbij werden heel wat afspraken gemaakt en nieuwe plannen gesmeed voor komend werkjaar.

Wat is al voorbij?

Op vrijdag 18 maart bonden de hobbykoks de schort aan voor een deugddoend kookatelier. En zeggen dat het lekker was.

Wat staat komendemaanden op het programma? 

Op vrijdag 10 maart kan je kennis maken met fietsen op de wielerpiste van de Blaarmeersen in Gent.

Is het grote kamp uitgesteld tot volgend jaar, niet getreurd, op zondag 13 maart is er “Kamp in Wandei”. Proeven van de echte kampsfeer, maar dit gedurende één dag. Het programma ziet er alleszins veelbelovend uit, wat je van de organisatoren ook wel kan verwachten.

Ter voorbereiding van de grote kookfinale gaat op vrijdag 18 maart opnieuw een kookatelier door. Opde kookfinale van de dag erop, zaterdag 19 maart, zal de kookploeg van Björn Lamberts ons opnieuw verrassen met allerlei fijne gerechten en aangepaste wijnen. Voor de prijs moet je het alleszins niet laten. Zie de folder in Raak.

Op 1 april, en dit is geen grap, is er de gin-tasting en op paasmaandag 18 april binden we de wandelschoenen aan voor een dag-wandeltocht.

Varia. 

Ideeën, suggesties kan je kwijt aan de bestuursleden of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..