Winkelwagentje

Aanmelden

KWB-gazette
januari 2020

Jaargang 10 – nummer 5

Wat is al voorbij?

- Door de wind ,door de regen, dwars door het dorp heen plaatsten 6 gemotiveerde ploegen maar liefst 120  kerstboompjes op 7 december om zo een leuke kerstsfeer te creëren. Dank aan allen die er één bestelden alsook aan de medewerkers van Roland ?.

- Op 24 december kon het bijna niet anders of je was afhaler van één of meer van de maar liefst 765 liter soep die onze mensen maakten voor Music For Life van Studio Brussel . Chapeau aan de koks van dienst .

Wat staat komende maanden op het programma?

-Op vrijdag 10 januari wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar op de kerstboomverzameling op het marktplein , waar het weer gezelligheid troef zal zijn .

- Degenen die mee willen fietsen op een echte piste beginnen best al hun banden op te pompen , en dat tegen dinsdag 11 februari .

- Ook ons tweejaarlijks kamp komt eraan !! Inlichtingen/inschrijven  voor dit 10de kamp kunnen op woensdag 15 januari vanaf 19u30 in de parochiezaal .Het kamp zelf gaat door van 27 februari t.e.m. 1 maart  .

-Meer info/uitleg over de activiteiten kan je zoals altijd vinden in de bijhorende flyers of op de KWB-website : www.kwbzandvoorde.be en op Facebook : kwb zandvoorde .

Varia. 

- Deze maand moesten we jammer genoeg afscheid nemen van voormalig     wijkmeester van de KWB , Patrick Deketelaere .

-De wandeling voor gevorderden is verplaatst naar 13 april Paasmaandag) ipv 12 april (Pasen) !!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                  www.kwbzandvoorde.be